Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Szuper lehetőség a diákoknak

2021. október 13. - kalimeraeger

yale_pb.jpg

Kép: Pixabay

Ezúttal az Athéni Egyetem és a Yale fogott össze.

A két neves intézmény vasárnap írta alá azt a megállapodást, mely szerint közös programot indítanak diákjaiknak. A képzés a környezettel kapcsolatos tudományokat és a közegészségügyet alapszakon és mesterszakon hallgatókat érinti. A program görög oldalról Nikolas Thomaidis, amerikai részről pedig Vasilis Vasilou professzorok neveihez fűződik.

Vasilou járványtani szaktekintély, Thomaidis pedig az analitikai kémia tudósa, az általuk kidolgozott tananyag pedig ezt a két ágat vegyíti abból a célból, hogy az ennek megfelelően képzett szakemberek egymás munkáját segítve dolgozhassanak majd együtt.

A program a 2022-23-as tanévben indul angol nyelven. Az ezen képzésen diplomázó diákok mindkét intézménytől megkapják majd a diplomájukat.

Korábban írtunk róla, hogy az amerikai Columbia Egyetem is nagy potenciált lát Görögországban, a részletekért KATTINTS IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6716719736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása