Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Kefalonia lett a legjobb görög sziget

2023. június 21. - kalimeraeger

kefalonia_2_1.jpg

Kép: Pixabay

A Jón-szigetek legnagyobbikát smaragdszínű hegyeivel, eldugott öbleivel és földalatti tavaival a Which? nemrég a legjobb görög szigetnek választotta.

A bőséges számú homokos strand, a magas épületektől mentes táj és a sokak által vágyott magányos környezet a görög szárazföld nyugati partjainál fekvő szigetnek ítélte ezt a címet, a fogyasztói szervezet éves felmérésében.

A Which? több mint 1000 látogatót kért meg arra, hogy értékelje a 10 főbb görög szigetet olyan tényezők alapján, mint a strandok, a látnivalók, a táj és az ár-érték arány.

Kefalonia - amely Louis de Bernières Corelli kapitány mandolinja című regényének helyszíne és a Nicolas Cage és Penélope Cruz főszereplésével készült 2001-es film egyik fő színtere - volt az egyetlen sziget, amely öt csillagot kapott a béke és nyugalom kategóriában, és összességében 85%-ot ért el.

A gyönyörű szigetről ITT és ITT olvashatsz bővebben.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr218150744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása