Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Santorini a világ második legjobb nászutas célpontja

2024. április 05. - kalimeraeger

santorini_5_2.jpg

Kép: Pixabay

A kutatások szerint Santorini a második legjobb nászutas úti cél a világon, figyelembe véve olyan tényezőket, mint a megfizethetőség és a romantikus étkezési lehetőségek.

A Slingo szakértői csapata különböző tényezőket vizsgált, köztük a legkeresettebb úti célokat, a népszerű nászutas helyeket és a számos romantikus étteremmel büszkélkedő helyszíneket. Ezen eredmények alapján minden egyes úti célhoz egy általános pontszámot rendeltek.

Bali vezeti a listát, 10-ből 8,07 pontot kapott, és 278 100 Google-kereséssel büszkélkedhet a nászutakra vonatkozóan az elmúlt évben.

Santorini a 10-ből 6,83 ponttal a második helyet foglalja el. Ez a negyedik leggyakrabban keresett nászutas úti cél világszerte, 120 600 Google-kereséssel, de azzal is büszkélkedhet, hogy éttermeinek 49 százaléka romantikus minősítést kapott. Éttermei emellett a magas étkezési költségekről is ismertek, átlagosan 82,67 € egy két személyre szóló háromfogásos vacsora.

A történelem iránt érdeklődők értékelni fogják Santorini gazdag örökségét, amelyet múzeumok és régészeti lelőhelyek mutatnak be. Ugyanakkor a kalandvágyó párok olyan tevékenységeket élvezhetnek, mint a lovaglás, a búvárkodás és a jet-ski a gyönyörű strandok valamelyikén.

Cancún a harmadik helyet foglalja el, 10-ből 6,80 pontot kapott. A nászutasok körében is népszerű, a Google keresésekben a 6. helyen szerepel. A TripAdvisoron sorakozó romantikus éttermekkel és nászutasbarát tevékenységekkel tökéletes választás pároknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3018373407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása