Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Nászutas tippek - Kefalonia

2024. július 12. - kalimeraeger

kefalonia_film_2.jpg

Kép: Pixabay

Görögország az Égei- és a Jón-tengeren szétszórt 6000 szigetével és szigetecskéjével tele van nászutas úti célokkal, melyeken a friss házasok választhatják a történelem felfedezését, a gyönyörű strandokon való napozást vagy a hagyományos falvak csendjében való barangolást is. Aphrodité istennő és Erósz földjén a lehetőségek száma ugyanis végtelen.

A világ egyik legromantikusabb úti célja természetesen Santorini, amely több ezer évvel ezelőtt egy hatalmas vulkánkitörés következtében keletkezett. Páratlan szépségű hely, mely lélegzetelállító kalderát, vulkanikus strandokat és holdbéli tájakat kínál, melyek garantáltan életre szóló élményt jelentenek.

Ám Santorinin túl is van élet, mi pedig új sorozatunkban arra törekszünk, hogy a legjobb görög nászutas helyeket megmutassuk Nektek. 

Kefalonia

Kefalonia a Jón-tenger legnagyobb szigete, a Corelli kapitány mandolinja című film forgatási helyszíneként vált ismertté. A festői strandjairól (mint például Myrtos, Antisamos, Lourdas, Skala), drámai tájairól és ízletes ételeiről világszerte ismert sziget látogatók ezreit vonzza és varázsolja el. Az indigószínű öblök, csodás falvak (Fiskardo, Argostoli, Sami, Assos), a vakító fehér homok, az izgalmas tevékenységek, titokzatos barlangok és élénk hangulat egzotikus üdülőparadicsomot teremtenek a Jón-tenger közepén.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3718445749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása