Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Nászutas tippek - Milos

2024. június 07. - kalimeraeger

milos_6.jpg

Kép: Pixabay

Görögország az Égei- és a Jón-tengeren szétszórt 6000 szigetével és szigetecskéjével tele van nászutas úti célokkal, melyeken a friss házasok választhatják a történelem felfedezését, a gyönyörű strandokon való napozást vagy a hagyományos falvak csendjében való barangolást is. Aphrodité istennő és Erósz földjén a lehetőségek száma ugyanis végtelen.

A világ egyik legromantikusabb úti célja természetesen Santorini, amely több ezer évvel ezelőtt egy hatalmas vulkánkitörés következtében keletkezett. Páratlan szépségű hely, mely lélegzetelállító kalderát, vulkanikus strandokat és a holdbéli tájakat kínál, melyek garantáltan életre szóló élményt jelentenek.

Ám Santorinin túl is van élet, mi pedig új sorozatunkban arra törekszünk, hogy a legjobb görög nászutas helyeket megmutassuk Nektek. 

Milos

Milos a Kikládok csoport legdélnyugatibb szigete. Vulkanikus eredetének köszönhetően Milos magával ragadóan színes tájjal, puha homokos partszakasszal, víz alatti tengeri barlangokkal és vöröses sziklákkal rendelkezik, és több mint 75 egzotikus stranddal büszkélkedhet. A fenséges szépségével, festői halászfalvaival, gazdag történelmével és ínycsiklandó ételeivel kitűnő Milos egy elévülhetetlen kincs a Kikládok között, amely káprázatos szépségével rabolja el a szíveket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6018423857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása