Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Nászutas tippek - Korfu

2024. június 18. - kalimeraeger

canal_d_amour_booking.jpg

Kép: Pixabay

Görögország az Égei- és a Jón-tengeren szétszórt 6000 szigetével és szigetecskéjével tele van nászutas úti célokkal, melyeken a friss házasok választhatják a történelem felfedezését, a gyönyörű strandokon való napozást vagy a hagyományos falvak csendjében való barangolást is. Aphrodité istennő és Erósz földjén a lehetőségek száma ugyanis végtelen.

A világ egyik legromantikusabb úti célja természetesen Santorini, amely több ezer évvel ezelőtt egy hatalmas vulkánkitörés következtében keletkezett. Páratlan szépségű hely, mely lélegzetelállító kalderát, vulkanikus strandokat és a holdbéli tájakat kínál, melyek garantáltan életre szóló élményt jelentenek.

Ám Santorinin túl is van élet, mi pedig új sorozatunkban arra törekszünk, hogy a legjobb görög nászutas helyeket megmutassuk Nektek. 

Korfu Canal d’Amour-ja

Az egzotikus jón sziget egyedülálló példája annak, hogy az elegancia és a természet hogyan hathat egymásra. A hosszú történelem és a buja zöldellő növényzet különleges kombinációjával ez a sziget már az ókorban is az ifjú házasok választása volt, amikor Iaszón és Médeia itt kötött házasságot.

A velencei hatás az óvárosban, a szigeten szétszórt kis falvak, a smaragdzöld strandok és a finom konyha csak néhány adottsága az északnyugati fekvésű szigetnek. Az egyik legszebb és legismertebb strandja, a festői Canal d'Amour (a szerelem csatornája) Európa-szerte és világszerte az igaz szerelmesek strandjaként ismert, akik megmártóznak itt, hogy örökre együtt maradjanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7618430869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása