Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Nászutas tippek - Skopelos

2024. június 28. - kalimeraeger

skopelos_mamma_mia_pb.jpg

Kép: Pixabay

Görögország az Égei- és a Jón-tengeren szétszórt 6000 szigetével és szigetecskéjével tele van nászutas úti célokkal, melyeken a friss házasok választhatják a történelem felfedezését, a gyönyörű strandokon való napozást vagy a hagyományos falvak csendjében való barangolást is. Aphrodité istennő és Erósz földjén a lehetőségek száma ugyanis végtelen.

A világ egyik legromantikusabb úti célja természetesen Santorini, amely több ezer évvel ezelőtt egy hatalmas vulkánkitörés következtében keletkezett. Páratlan szépségű hely, mely lélegzetelállító kalderát, vulkanikus strandokat és a holdbéli tájakat kínál, melyek garantáltan életre szóló élményt jelentenek.

Ám Santorinin túl is van élet, mi pedig új sorozatunkban arra törekszünk, hogy a legjobb görög nászutas helyeket megmutassuk Nektek. 

Skopelos

A görög Skopelos, az északi Szporádok szigetcsoport lenyűgöző görögországi üdülőhelye volt a helyszíne az elmúlt évek egyik legmegragadóbb filmjének, a Mamma Mia!-nak. Skopelos-t gyakran a romantika szigetének is nevezik. Dombos, zöldellő tájaival és a népszerűbb görög helyekhez képest gyérebb látogatóközönségével tartósan vonzza a világ minden tájáról érkező utazókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7518437279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása