Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A Netflix nyilvánosságra hozta a Nagy Sándor-sorozat megjelenési dátumát

2023. december 20. - kalimeraeger

Kép: Netflix

Lassan véget ér a várakozás a Netflix új, Nagy Sándor-sorozatára! A streaming platform hivatalos közleménye szerint az ALEXANDER: THE MAKING OF A GOD" 2024. január 31-én kerül bemutatásra.

A sorozat hat epizódból fog állni. A producere Tony Mitchell, aki korábban a "The Baxter's"-en, valamint a "The Bible"-n is dolgozott.

Az epizódok a történelmi és régészeti területen dolgozó szakértőkkel készített interjúk és a Nagy Sándor életét bemutató drámai jelenetek kombinációjából állnak majd. A sorozat középpontjában az ő mesteri vállalkozása és a perzsa birodalom meghódítása áll majd. Egy olyan hódítás, amelynek sikere még ma is csodálatot vált ki.

Az új sorozat hivatalos szinopszisa: "Ez a dokudráma szakértői interjúkat és lebilincselő újrajátszásokat ötvözve tárja fel Nagy Sándor életét a Perzsa Birodalom meghódításán keresztül."

A forgatás nagy része Marokkóban zajlott 2022 szeptemberében. Mido Hamada fogja alakítani Dareiosz királyt, Buck Braithwaite pedig Nagy Sándort.

A hódítóról bővebben ITT olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7618285291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása