Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Giannis Antetokounmpo új athéni otthont vásárolt a családjának

2023. július 17. - kalimeraeger

giannis_antetokounmpo_gr_2.jpg

Kép: www.greekreporter.com

A görög kosaras hatalmas új otthont vásárolt az egész családnak, beleértve az édesanyját és a testvéreit is, Athénban, Psyhiko zöldövezeti külvárosában.

A jelenleg Görögországban tartózkodó „Greek Freak” állítólag 10 millió euróért tett szert a futurisztikus lakóházra a Proto Thema beszámolója szerint.

Az itt írtak alapján az ingatlan egy 1500 négyzetméteres telken található, és közzétettek egy videót is, amelyen Giannis látható, amint a holmikat az új házba költözteti.

A kétszeres NBA MV a görög válogatott rövidnadrágjában és a Bucks mezében egy barátja segítségével több dobozt cipelt be az ingatlanba.

A Proto Thema szerint a komplexum egyik lakását Antetokounmpo édesanyjának tartják fenn, a többi lakást pedig a testvéreinek, amikor azok Görögországban tartózkodnak.

Nem ez az első Antetokounmpo ingatlan Görögországban. Tavaly Giannis a testvérével, Thanasis-szal együtt két Costa Navarino Residence-be is befektetett, amely egy exkluzív üdülőhely a Peloponnészosz délnyugati részén.

Ahogy ő maga nyilatkozta az üdülőhely hivatalos blogjának: "Annyi mindent lehet itt csinálni, és ez egy biztonságos környezet. Amikor ideérsz, tudod, hogy emberek lesznek körülötted, de a gyerekeim mégis biztonságos környezetben nőhetnek fel, strandolhatnak, biciklizhetnek vagy játszhatnak a vízicsúszdákon, és mindezt anélkül, hogy túl sokat aggódnék. A jövőre is gondolok 10-15 év múlva, amikor már idősebbek lesznek".

Giannis kifejtette, hogy ez lesz a jövőbeni állandó görögországi lakhelye: "Valójában nincs saját házam Athénban. Ehelyett itt lesz egy otthonom. Szeretek itt lenni - jól érzem magam, és a családom is boldog itt. Szeretem boldognak látni a hozzám legközelebb álló embereket: az édesanyámat, amint a tengerparton sétálgat, fényképez...".

Most azonban Antetokounmponak már van egy háza Athénban. Talán ha visszavonul, a nyarakat Costa Navarinóban tölti majd, az év többi részét pedig az athéni, lombos Psyhikoban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr318169071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása