Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Giannis Antetokounmpo 29. születésnapját ünnepelte

2023. december 09. - kalimeraeger

Giannis Antetokounmpo szerdán Las Vegas-ban ünnepelte 29. születésnapját lufikkal, tortával és csapata szerenádjával.

Kép: www.greekreporter.com

A teljes Bucks csapat összegyűlt a T-Mobile Arena pályáján, hogy elénekeljék a boldog születésnapot Antetokounmponak..

Antetokounmpo a következő tanácsot adta követőinek az X-en: "Az élet gyorsan megy, ember. Élvezd az életet!" - mondta.

"Tölts időt a szeretteiddel, mosolyogj többet, légy boldog, légy alázatos, légy éhes, légy te magad. Élvezd az életet!"

A sportoló elmondta, hogy az egyik legjobb születésnapi emléke a tavalyi év volt, amikor a családja nagy részével tölthette a napot Milwaukee-ban, mert általában "mindenki máshol van". Elmondása szerint azonban két családja van - az egyik az igazi családja, a másik pedig az NBA-családja.

"Úgy döntöttem, hogy veletek ünneplem a születésnapomat" - mondta, miközben felvette a sajtótájékoztató teremben a születésnapi lufikkal díszített székén talált zöld fejfedőt.

"A nap végén ez egy nagyszerű élmény. Ez olyasmi, amin még soha nem mentem keresztül. Próbálom magamba szívni, amennyire csak tudom, élvezni a pillanatot, amennyire csak tudom. Élvezni a játékot" - mondta arról, hogy hol és hogyan tölti a születésnapi hetét.

"Bármi is lesz a végeredmény, tudom, hogy nagyszerű élményekkel távozom innen. Vegasban volt a születésnapom, ezt fogom majd egy nap mondani a gyerekeimnek: "A 29. születésnapom Vegasban volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr2918277025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása