Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Hatalmas falat húztak fel Mykonos partján

2023. április 04. - kalimeraeger

mykonos_fal_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com

A helyiek között hatalmas felháborodást keltett az új építmény.

A fal a Panormos Beach-en tűnt fel, alig egy hónappal azután, hogy Manolis Psarros régészt súlyosan bántalmazták Athénban. Az áldozat később úgy nyilatkozott, hogy a támadást azok a Mykonos-on működő bűnözői csoportok szervezték és hajtották végre, akik illegális építkezéseken vesznek részt.

Az esetet követően a görög kormány megesküdött, hogy felszámolja a szervezett bűnözést és a szigeten folyó rohamos építkezéseket.

A Panormos Beach-en megjelent fehér fal, mely a homokos vízpart felét elzárja, erős reakciókat váltott ki a helyiekből. A megépítését a parton működő bárhoz kötik, mellyel szemben korábban sok panasz érkezett a túlépítésből kifolyólag. Ez pedig csak egy legfrissebb példája annak, hogy valójába mi folyik a szigeten. A rengeteg építkezés töredéke rendelkezik csupán a megfelelő engedélyekkel. Manolis Psarros ezek ellen emelte fel a hangját, majd nemsokra rá támadás áldozata lett.

A kormány úgy döntött, hogy egy építési felügyelőből, egy környezetvédelmi felügyelőből és egy pénzügyi ellenőrből álló vegyes csapatot küld Mykonos-ra, hogy kivizsgálják az illegális építkezéseket és megtegyék a szükséges lépéseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1118094440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása