Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Valóban olyan drága Mykonos-ra utazni?

2023. augusztus 11. - kalimeraeger

mykonos_2_pb_2_1.jpg

Kép: Pixabay 

A görögországi Mykonos szigete rendkívül népszerű a turisták körében, de mivel egyik csodálatos strandját a világ legdrágább strandjai között tartják számon, felmerül a kérdés, hogy Mykonos túl drága lenne?

Azok számára, akik költekezni szeretnének, természetesen nem jelent problémát a hotelek közötti keresgélés, és Mykonos kétségtelenül tökéletes úti cél számukra. Olyan hírességeket, mint Matt Damon és a Hemsworth testvérek, gyakran látták már a szigeten, ami magától értetődően tovább növeli a sziget csillogó hírnevét.

Mykonos azonban a szűkösebb pénztárcával rendelkezők számára is megfelelő. Sőt, némi átgondolt tervezéssel akár napi hatvan eurós költségvetésből is kihozható a nyaralás. Például érdemes elkerülni az augusztusi turisztikai főszezont, és helyette inkább júniusban, júliusban, szeptemberben vagy akár októberben ide látogatni. Ilyenkor megfizethetőbb szállás- és étkezési lehetőségek is rendelkezésre állnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7418191501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása