Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Kevin Hart busás borravalója

2024. július 09. - kalimeraeger

Kép: www.greekreporter.com

Kevin Hart amerikai komikus és színész egy előkelő mykonos-i tengerparti bárban ünnepelte születésnapját, 170 000 eurót költött vendégei szórakoztatására, miközben 37 000 eurós borravalót hagyott a pultosoknak és a személyzetnek.

A Mykonoslive.tv beszámolója szerint a 45 éves amerikai a világhírű Nammos Beach Bar éttermet választotta Psarou-ban, hogy megünnepelje születésnapját, amely egy vad buliba torkollott. Az asztalokon pezsgőháború tört ki, miközben a vendégek a tengerhez vonultak, hogy fényképeket készítsenek és boldog születésnapot kívánjanak a sztárnak. Hart számos barátja részt vett a rendezvényen, de Dwayne Johnson jelenlétét nem erősítették meg.

Kevin Hartot a Jumanji című film folytatásaiban való részvételével ismerte meg a világ. Számos produkcióban szerepelt, mint például a Bérhaverok, a Központi hírszerzés, a Gondolkozz pasiaggyal!, stb. 2015-ben a Time magazin felvette őt a bolygó 100 legbefolyásosabb emberének listájára. 2021-ben pedig négy exkluzív filmre írt alá szerződést a Netflixszel, melynek folytán 100 millió dollárral lett gazdagabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr2118443249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása