Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Egy szelet paradicsom: Mykonos közelében eladó egy lakatlan sziget

2024. április 10. - kalimeraeger

tragonisi_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com

A Mykonos-tól néhány tengeri mérföldre, keletre található Tragonisi nevű lakatlan kis sziget eladó, és várhatóan 50 millió eurót ér.

A ZL Development Mykonos Golden Luxury ingatlanügynökség által közzétett hirdetés szerint a 617 hektáron elterülő Tragonisi vagy Dragonisi egészben vagy felosztva kerül értékesítésre.

A szigeten nincs zöld, csak meredek, éles kövek és csúszós kavicsok. Nyáron a turistahajók kirándulásokat szerveznek oda, mivel türkizkék vizű barlangok találhatók itt, amelyek ideálisak úszásra és búvárkodásra.

Szikláira épült a kis Panagia templom, ahol június 11-én, Szent Barnabás és Szent Bertalan napján fesztivált tartanak, amelyen csak férfiak vesznek részt.

Mykonos kozmopolita szigetként, pezsgő éjszakai élettel és luxuskínálattal vonzza a gazdag vendégeket. Azok, akik egy eldugott menedéket keresnek, Tragonisi közelségét nagyon kívánatosnak találhatják, mivel biztosítja a magánszférát, miközben közel van a pezsgéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6518377147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása