Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Alekos megindító története

2020. október 10. - kalimeraeger

alekos_gr.jpg

Kép: Greekreporter

A szerencsés kutyus életéről filmet lehetne forgatni.

Alekos-ra egy fához láncolva, elhagyatottan találtak rá a nyáron Krétán, Iarapetra közelében.

A megmentője Takis Proestakis, aki korábban üzletemberként dolgozott, majd feladta karrierjét, hogy magára hagyott kutyákon és macskákon segítsen.

Takis értesítette a helyi hatóságokat, majd kiszabadította a kutyust, és elszállította a Takis Shelter nevű non-profit menhelyére. Alekos szerencsére gyorsan regenerálódott, és már az elejétől fogva nagyon barátságosan viselkedett mind az emberekkel, mind a többi állattal.

Története egy német pár, Hannah és Llewellyn fülébe jutott, akik egészen Krétáig bicikliztek, hogy örökbefogadhassák. Az új kis család Ausztriát és Csehországot érintve jutott vissza Németországba, az út két hónapig tartott, Alekos pedig az egyik kerékpárhoz erősített hordozóban utazott. Hazaérkezésüket egy nagy bulival ünnepelték meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3016234688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása