Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Károly herceg üdvözlete Görögországnak

2020. július 13. - kalimeraeger

karoly_p.jpg

Kép: Pinterest

A brit trón várományosa nagyapja földjének nevezte az országot.

Wales hercege szombati nyilatkozatában szívből jövő jókívánságait küldte Görögországnak ezekben a nehéz időkben, és reményét fejezte ki, hogy a járvány elmúltával ismét ellátogathat a csodaszép Hellászba.

„Görögország és lakóinak rugalmassága már próbára lett téve korábban is, és remélem, hogy az ország ismét felülkerekedik megújult életerejének és optimizmusának köszönhetően. Amikor ez az idő eljön, és a világ túljutott ezen a kihívásokkal teli időszakon, a feleségemmel boldogan ellátogatnánk újra Görögországba, hogy találkozzunk Önökkel.”

Károly herceg visszaemlékezett, hogy az első, több, mint 50 évvel ezelőtti görög látogatása milyen nagy hatással volt rá.

Nemzetközi alapítványa 4000 görög fiatalon igyekszik segíteni, hogy munkához jussanak, fejlesszék az üzletüket és önmagukat, hogy 2023-ra elérjék a kitűzött céljaikat.

Ha pedig azt szeretnétek látni, Károly és felesége, Camilla hogyan ropják a görög táncot, kattintsatok IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6816003570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása