Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Új görögországi szállodák a világ 15 legjobb új luxusszállodája között

2024. február 15. - kalimeraeger

dolli_hotel_athen.jpg

Kép: Dolli Hotel (X)

A Luxury Travel Intelligence (LTI) nemrég megjelent, a legjobb új luxusszállodákról szóló éves katalógusában két görögországi szálloda is bekerült az első 15-be. A Mandarin Oriental Costa Navarino és az athéni Dolli az év 15 legjobb globális újdonsága között szerepel.

Az LTI egy globális, csak tagoknak szóló szervezet, amely digitális információt nyújt a tehetős utazóknak, akik őszinte és részletes információkra alapozott utazási döntéseket szeretnének hozni.

A Mandarin Oriental Costa Navarino, amely a negyedik helyen végzett az LTI World's Best New Luxury Hotels 2023 listáján, és a The Dolli, amely a 14. helyen végzett, az év legjobb új szálláshelyei közé tartozik.

A világ legjobb új luxushotelje 2023-ban a lista szerint a Bulgari in Rome, a neves ékszerész új ingatlana.

A világ egyik legrégebbi városának szívében található athéni Dolli Hotel az ősi történelmet és a modern luxust ötvözi. Klasszikus építészetével és kifinomult berendezésével exkluzív menedéket nyújt Athén nyüzsgő utcáinak közepén. A Dolli Hotel a klasszikus görög építészet és a kortárs dizájn keverékével ragadja magával az utazót, attól a pillanattól kezdve, hogy belép annak nagyszerű előterébe. A Dolli minden szobája és lakosztálya a kényelem és a stílus tekintetében egy-egy műalkotás. A dekoráció Athén bája előtt tiszteleg a klasszikus művészetekkel és az ókori Akropolisz távoli látképével, így Athén gazdag történelme és jelene keveredik a hotelben. A szálloda étterme gasztronómiai élvezetet nyújt, és a görög konyhát modern csavarral tálalja.  A városra nyíló lélegzetelállító panorámás kilátás a tetőteraszt a naplemente koktéljainak ideális helyszínévé teszi.

A Görögország délnyugati részén, a Peloponnészoszon, Messinia festői régiójában található Mandarin Oriental Costa Navarino a Costa Navarino luxusüdülőhelyek legújabb tagja. Az új üdülőhely harmonikusan ötvözi a luxust és a kulturális örökséget. Kilátása a dombokra, olajfaligetekre és a kék Jón-tengerre nyílik, így békés menekülést kínál a természetbe. A nagy területen elterülő üdülőhely a peloponnészoszi gazdag történelmet és a természeti szépséget hivatott tükrözni. Az építészet a hagyományos görög elemeket modern esztétikával ötvözi, hogy elegáns légkört teremtsen. A tágas szobák, lakosztályok és villák mindegyikéből lélegzetelállító kilátás nyílik a buja kertekre, a zord tájra vagy a tengerre. Az üdülőhely ráadásul a pihenés mellett felfedezésre is ösztönöz. A Peloponnészosz olyan történelmi helyszínekben gazdag, mint az ókori Olympia, Mystras és Nesztor palotája. A természetjáró ösvények, a vízi sportok és a kulturális élmények lehetővé teszik a vendégek számára, hogy elmerüljenek a helyi kultúrában.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8318326579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása