Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Angelina Jolie-t Görögországban kapták lencsevégre

2023. október 18. - kalimeraeger

maria_callas_angelina_jolie_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com

Ahogy azt a napokban megírtuk nektek, zajlik a Maria Callas életéről szóló film forgatása. A főszereplőt, Angelina Jolie-t ezúttal Hellászban láthatták a szerencsések egy jacht fedélzetén.

A híres görög operaénekesnő, Maria Callas viharos életéről szóló film jeleneteit a peloponnészoszi Pyrgos-ban forgatják. Az ilialive.gr helyi oldal fotókat és videót tett közzé arról, hogy állítólag ez volt az utolsó forgatási nap a területen.

A helyieket Pyrgos-ban és a közeli Katakolóban lenyűgözte a hollywoodi sztár jelenléte. Pyrgosból a tengerparti Katakolo városba szállították, ahol egy jacht várta, amelyet a film kedvéért Christina O-nak neveztek el.

A Christina O a görög mágnás, Aristotelis Onassis híres szuperjachtja volt, azé a férfié, akivel Maria Callas viharos viszonyt folytatott.

A film ruhatára a görög szoprán valós ruhatárán alapul, a szőrmék pedig Massimo Cantini Parrini munkái, mivel a film gyártása során a PETA környezetvédelmi szervezettel konzultáltak arról, hogyan lehet a lehető legkisebb környezeti lábnyomot fenntartani.

A produkció szerint a film Callas életének utolsó napjaira koncentrál, amelyeket 1977-ben Párizsban töltött. A forgatókönyvet Steven Knight, a Peaky Blinders nagyszerű alkotója írta. A főszerepben Jolie mellett Valeria Golino, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer és Kodi Smit-McPhee színészek láthatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr818237921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása