Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Leleplezték az első fotókat Angelina Jolie-ról Maria Callas szerepében

2023. október 11. - kalimeraeger

maria_callas_angelina_jolie_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com

Megjelent az első két kép Angelina Jolie-ról, aki a híres díva, Maria Callas szerepében látható majd a Pablo Larrain által készített Maria című életrajzi filmben.

A film igaz történeteken alapul, és a világ legnagyobb operaénekesnője életének viharos, gyönyörű és tragikus történetét meséli majd el, újraélve és újragondolva az 1970-es évek Párizsában töltött utolsó napjait.

Mivel a független produkció aláírta a SAG-AFTRA ideiglenes megállapodását, a forgatás most kezdődik, és nyolc héten keresztül zajlik majd Párizsban, Görögországban, Budapesten és Milánóban.

Jolie mellett Pierfrancesco Favino (Adagio, Kolibri), Alba Rohrwacher (La Chimera, Éhes szívek), Haluk Bilginer (Téli álom), Kodi Smit-McPhee (A kutya hatalma, Elvis) és Valeria Golino (Egy lángoló hölgy portréja, Caos Calmo) is szerepel a stáblistán.

"Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy elkezdődhet a Maria című film forgatása, amely reményeim szerint világszerte megismerteti majd a közönséggel Maria Callas figyelemre méltó életét és munkásságát, köszönhetően Steven Knight csodálatos forgatókönyvének, az egész stáb munkájának, és különösen Angelina briliáns alakításának és rendkívüli felkészültségének" - mondta Larrain, aki nemrég mutatta be Velencében El Conde című sötét horror-vígjátékát.

A producerek szerint Jolie jelmezei a filmben a Callas által viselt eredeti ruhadarabokon alapulnak.

A produkció konzultált állatvédő csoportokkal, köztük a PETA-val is a filmben viselt, Massimo Cantini Parrini jelmeztervező archív gyűjteményéből származó vintage szőrmedarabok felhasználásával kapcsolatban. A konzultáció eredményeképpen tudatos döntés született arról, hogy nem használnak vagy szereznek be új szőrmét.

Maria Callas életéről az alábbi linkeken olvashattok bővebben:

Maria Callas - a kezdetek

Maria Callas - az aranykor

Maria Callas - a mindent elsöprő szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3318232687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása