Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Giannis Antetokounmponak lánya született

2023. szeptember 22. - kalimeraeger

Kép: www.greekreporter.com

A Milwaukee Bucks szupersztárja, Giannis Antetokounmpo és menyasszonya, Mariah Riddlesprigger szombaton a közösségi médiában jelentették be, hogy kislányuk született.

A pár az Eva Brooke nevet adta lányuknak. Ő a harmadik gyermekük, a 3 éves Liam és a 2 éves Maverick mellé.

A poszt egy részben szerkesztett fotót mutatott a kis Eváról a nagytestvéreivel, a következő felirattal: "Isten hozott itthon Eva Brooke Antetokounmpo 🤍 Apa kislánya és testvéreinek kishúga".

A pár éppen múlt hétfőn fedte fel a baba nemét és azt is, hogy eljegyezték egymást, méghozzá egy sajtótájékoztatón, amely az országos pelenkaszükségletre figyelmet felkeltő hét alkalmából került megrendezésre. Riddlesprigger és Antetokounmpo 2014 óta vannak együtt.

Korábban Riddlesprigger azt mondta a terhességről: "Ez elképesztő."

Antetokounmpo sem tudta visszafogni az izgalmát, azt mondta: "Ez izgalmas... Nagy családot szeretnénk. Tudom, hogy a fiaim rendkívül izgatottak lesznek, hogy találkozhassanak a kishúgukkal, hogy megvédhessék, hogy időt tölthessenek vele, hogy játszhassanak vele, és hogy együtt nőhessenek fel vele".

Augusztus végén Giannis Antetokounmpo azt mondta, hogy még nem szándékozik új szerződést aláírni a Milwaukee Bucks-nál.

Bár jogosult lenne egy hároméves, körülbelül 173 millió dolláros hosszabbításra, egyelőre nem tervezi, hogy aláírja azt. Ahogy a The New York Timesnak nyilatkozta: "Az igazi kérdés nem az idei év - számok szempontjából ennek nincs értelme. Jövő nyáron mindez mindkét fél számára több értelmet nyer majd. De még akkor sem tudom, mi lesz".

Miután a görög csodabogár ilyen nyilatkozatot tett, nem lehet figyelmen kívül hagyni annak a lehetőségét, hogy elhagyja a Bucks-ot.

"Nem akarok 20 évig ugyanabban a csapatban lenni, és [nem] nyerni még egy bajnokságot" - mondta a The New York Timesnak.

Hozzátette: "Nem lennék önmagam legjobb verziója, ha nem tudnám, hogy mindenki egy oldalon áll, mindenki bajnoki címre hajt, mindenki áldozna a családjától távol töltött időre, ahogy én is. És ha ezt nem érzem, akkor nem írok alá" - mondta a The New York Timesnak nyilatkozva.

Antetokounmpo a kosárlabdán túlra is tekint, és testvéreivel együtt fokozott figyelmet fordít az üzleti befektetésekre. Nemrégiben görög borászatokba fektettek be.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr618219997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása