Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Görög csoda a jégen

2022. február 24. - kalimeraeger

Mindig büszkék vagyunk, ha nagyszerű görög sikerekről számolhatunk be Nektek, s ez akkor sincs másként, ha olyan honfitársunk kiemelkedő eredményét mutathatjuk be, kinek ereiben nem csak görög vér csörgedezik.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a 2022-es téli olimpia jégtánc kategóriájának abszolút győztese a Gabriella Papadakis - Guillaume Cizeron páros lett, akik közül Gabriella édesapja révén görög gyökerekkel is rendelkezik.

Az olimpiai aranyérmes páros egy produkcióját mutatjuk meg ma Nektek. A páros egyébként kitartó és precíz munkájának köszönhetően négyszeres világ- és ötszörös Európa-bajnok, nevükhöz nem kapcsolódnak botrányok. Híresek nagyszerű egyensúlyérzékükről, pontosan összehangolt, finom mozgásukról.

Nézzétek csak!

Videó: Youtube - Olimpics

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4617765198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása