Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Mint a Reszkessetek betörőkben...

2021. november 20. - kalimeraeger

zakinthos2_1.jpg

Kép: Pixabay

Spanyolország helyett Görögországban landolt egy pár. Habár sokan örülnének egy meglepetés görög útnak, a brit házaspár nem így tervezte a kiruccanást.

A tévedés úgy tűnik, a résztvevők mindegyikénél fennállt, hiszen Humaira és Farooq Shaikh valószínűleg nem győződött meg róla, hogy milyen járatra szállnak fel, de a Ryanair személyzete sem észlelte a keveredést, és a spanyol gépre szóló jegyükkel felengedte őket a Zakinthos-ra tartó járatra. Mindennek tetejében a fapados légitársaság még elnézést sem kért a pártól.

Shaikh-ék egy spanyol álomnyaralásra készültek, melyet a fiuktól kaptak ajándékba. Amikor a gép landolt, és realizálták, hogy nem a tervezett úti célra érkeztek, rögtön közölték ezt a földi kiszolgáló személyzettel, akik megmosolyogták a történetet. Ekkor értesültek róla, hogy a következő négy napban nem lesz Ryanair járat vissza Nagy-Britanniába, így önköltségen kénytelenek maguknak szállást foglalni a görög szigeten.

Felmerül a kérdés, hogy a gépre szállás után, mikor bemondják a desztinációt, hogy nem derült fény az incidensre – de a hírek szerint ez az amúgy rutin procedúra ezúttal a késés és sietség miatt elmaradt. Ennek ellenére a légitársaság nem érzi felelősnek magát, azt teljes mértékben a házaspár hibájának tartja, és anyagi kártérítésként is mindössze egy hotelben töltött éjszakát biztosított. Négy nap múlva aztán, amikor a Nagy-Britanniába tartó járatra szerettek volna felszállni, a nevük nem szerepelt az utaslistán. De szerencséjükre a személyzet felismerte őket, így gyorsan orvosolták a problémát.

Hat ti tényleg egy zakinthos-i utazáson gondolkoztok, ITT adunk nektek pár tippet, ami biztos segít a végleges elhatározásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9216760558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása