Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Öt ok, amiért imádjuk Rita Wilson-t

2021. október 26. - kalimeraeger

rita_wilson_1_1.jpg

Az amerikai-görög származású színésznő a mai nap ünnepli 65. születésnapját. Ennek apropójából gondoltuk, hogy a teljesség igénye nélkül összeszedjük az okokat, amiért egyszerűen odavagyunk a mindig mosolygós színésznőért.

  1. Mert bármerre jár, büszkén hirdeti görögségét. Ugyan Hollywood egyik csillaga, mégsem felejti el származását, mindig hatalmas lelkesedéssel és szeretettel beszél Hellászról, sőt, mindenkit bátorít, hogy fedezze magának fel ezt a csodaszép országot. Családjával igyekszik ő is annyi időt ott tölteni, amennyi csak lehetséges.
  2. Mert rendkívül sokoldalú tehetség. A színészkedés mellett gyönyörűen énekel, ezt már mi is megmutattuk nektek. Emellett dalszerzőként és producerként is tevékenykedik, kulcsszerepe volt a Bazi nagy görög lagzi című film létrejöttében, sőt, a második részben nemcsak a kamera mögött, de a vásznon is feltűnt.
  3. Mert férjével, a világsztár Tom Hanks-szel példás és csodálatraméltó házasságban élnek immáron 33 éve. Sok sztárpárral ellentétben róluk nem hallani pletykákat, nem övezik őket botrányok, sőt, mindenki, aki találkozik velük, rendkívül jókedélyű, barátságos és kedves embereknek tartja őket.
  4. Mert a jótékonykodás az élete részét képezi. Tagja egy rákutatási alapnak, illetve férjével nehéz sorsú gyermekeket és fiatalokat támogatnak. De nem tétlenkedtek, amikor a 2018-as, görögországi Matiban pusztított tűz áldozatain kellett segíteni, ezért pedig meg is kapták a tiszteletbeli görög állampolgárságot.
  5. Mert nem hagyja feledésbe merülni a görög hagyományokat, görög ortodox neveltetéséből adódóan ragaszkodik hozzájuk, sőt, a nagyérdeműt is beavatja, hogy milyen náluk például a húsvét (cikkünk második részét pedig IDE KATTINTVA olvashatjátok el).

 A színésznőről készült portrénkat ITT olvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7416736336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása