Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A Louis Vuitton is Milos-ra szavaz

2021. szeptember 24. - kalimeraeger

A híres francia divatház a gyönyörű görög szigetet választotta legújabb kampánya helyszínéül, mely az „Utazás lelke” nevet viseli.

A csodaszép Milos-on, mely azúr színű vizéről, egyedi sziklaformációiról híres, a Louis Vuitton szeme Viviane Sassen fotós képein keresztül akadt meg.

Az elkészült videóban Sassen iskolás korú gyerekeket instruál a lélegzetelállító táj előtt, melynek köszönhetően a kampány egy gyermekkori álom érzetét kelti.

A közösségi médiában megjelent posztjában a divatház azt írja, hogy „ez egy emlékidéző óda a belső gyerekeknek a túlvilági gyönyörűségről és a végtelen lehetőségekről való álmodozás alatti szabadságról”.

A kampányban nem csak Milos jelenik majd meg, Sassen több különleges helyszínre is elutazik Franciországban és Jordániában is.

A Louis Vuitton nem az első a közelmúltban, aki Görögország csodaszép tájait használta fel inspirációként, nemrégiben így tett a Dior is.

Videó: Youtube - Louis Vuitton

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr616699442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása