Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Egy görög sziget lett 2021 legjobbja

2021. szeptember 12. - kalimeraeger

milos_3.jpg

A Travel+Leisure magazin olvasói világelsőnek szavazták meg a meseszép hellén szigetet.

Ez pedig nem más, mint a kiklád Milos (melyről bővebben itt olvashattok). A voksát több millió olvasó adta le. Hab a tortán, hogy a második helyen Folegandros végzett.

Aki szerette volna, egészen január 11-től május 10-ig, a szigorítások enyhítéséig nyilváníthatott véleményt. A kérdőív egyébként mindig az olvasók elmúlt 3 évben gyűjtött utazási élményeire koncentrál.

A Travel+Leisure magazin forgatóinak elképzelése szerint a legjobb sziget az, amiről az utazók egy téli este fantáziálnak: álomszép, napfénnyel teli, kék vízzel körülölelt. Ezen túl pedig természetesen az érdeklődéshez mérten mindenkinek mást jelent a Paradicsom: van, aki a történelmi és kulturális emlékeket szereti vadászni, van, aki a kalandot keresi, és így tovább.

Milos egyébként a tavalyi harmadik helyéről tört előre, köszönhetően a rendkívül barátságos helyieknek, a szuper tavernáknak és a számtalan csodaszép partszakasznak, melyek egészen különleges színekben pompáznak.

Ha még nem tettétek, feltétlenül tűzzétek a bakancslistátokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr216686098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása