Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A kosárlabda királya továbbra is a csúcson

2021. július 27. - kalimeraeger

giannis_antetokounmpo_3_2.jpg

Kép: Pinterest

Giannis Antetokounmpo újra büszkévé tette a görög népet.

A fiatal óriás 50 év után juttatta NBA győzelemre csapatát, a Milwaukee Bucks-ot. A sportember története igazán mesébe illő, hiszen Athénban felnőve gyermekként napszemüvegeket és táskákat árult a főváros utcáján, hogy meg tudjanak élni, most pedig egy világ imádja és élteti a nevét. A 26 éves sztár nem feledkezett meg róla, honnan jött, folyamatosan és önzetlenül, sokszor titokban jótékonykodik, miközben úton-útfélen igyekszik Görögországot népszerűsíteni.

A karrierje mellett a magánéletében is minden a legnagyobb rendben, nem is olyan régen jelentették be párjával, hogy rövidesen bővül a családjuk.

Giannis sikere azonban nem egyedülálló a családban, testvérei is a kosárlabdában találták meg a számításaikat, nevük már egybeforrt ezzel a sporttal.

Bravo Gianni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3416639560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása