Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Giannis Antetokounmpo segít

2020. május 26. - kalimeraeger

A bajnok egyik legutóbbi interjújában egy kis fogódzkodót adott azoknak, akik a két népszerű sziget, Mykonos és Santorini között vacillálnak.

giannis_antetokounmpo_mykonos_santorini.jpg

Kép: Greekreporter - Giannis és csapattársai Mykonos-on

A Milwaukee Bucksbeli csapattársa, Pat Connaughton ugyanis megemlítette neki, hogy még sosem járt Görögországban, és megkérdezte Giannist, hogy melyik lenne a legalkalmasabb helyszín trófeát ünnepelni.

„Mielőtt a koronavírus helyzet előállt, éppen arról beszélgettünk, hogy elviszem a csapatot Mykonosra. Ez Görögország egyik legjobb helye, egy partisziget. Oda nem mehetsz a szerelmeddel, annak egy fiús kirándulásnak kell lennie. Természetesen ott van nekünk Santorini, ami nagyon romantikus, a legszebb napkeltékkel és napnyugtákkal, tökéletes színtér a páros utazáshoz. Előző évben volt szerencsém ellátogatni Mykonosra Eric Bledsoe és Brook Lopez társaságában, de sajnálom, hogy nem volt velünk az egész csapat, hogy a saját szemükkel lássák, amit ez a sziget kínál. Mindenképpen úgy gondolom, hogy miután megnyerjük a bajnokságot, az ünnepségnek Mykonoson kellene történnie.”

Mykonos-tól IDE KATTINTVA olvashattok bővebben, Santoriniről IDE KATTINTVA.

Ti melyiket választanátok?

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3115717828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása