Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Színpompás görög utca a világ legszebbjei között

2019. december 15. - kalimeraeger

mykonos_utca.jpg

Kép: Greekreporter

Az amerikai CNN hírcsatorna a közönség elég tárta a világ legszebb utcáiról készült rangsort, amelyek között egy hellén is szerepel.

Méghozzá a kozmopolita Mykonos (melyről IDE KATTINTVA olvashattok bővebben) egyik kis sikátoráról van szó, mely biztos sokatoknak visszaköszönt már az internetről. A sziget igen népszerű nyaralási célpont, de kellemes klímájának köszönhetően az elő-, illetve az utószezon is forgalmas itt.

A szűk kis utcácskát fehérre meszelt házikók szegélyezik, melyek falait piros, kék és sárga zsalugáterek díszítik, ezzel is extra hangulatot kölcsönözve a helynek. Még az út köveinek rései is fehér színben pompáznak, a boltok, kávézók, szuvenírboltok mellett pedig csodaszép bougainvillea-k lógnak alá. A fotósok igazi kánaánja.

Korábban már elmondtuk nektek, miért érdemes Mykonosra utazni (IDE KATTINTVA feleleveníthetitek), íme eggyel több ok, hogy ellátogassatok ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8615353882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása