Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

4 ok, hogy miért szeptemberben látogass el Mykonos-ra

2019. szeptember 04. - kalimeraeger

Elmondjuk, miért nem csúsztál még le semmiről!

mykonos_2.jpg

  1. Mert a “party-sziget” egy teljesen másik oldalát ismerheted meg

Ha Mykonos kerül szóba, mindenki egy zenétől hangos, emberekkel tömött szigetre gondol, ahol se idő, se mód nincs a pihenésre. Azonban ahogy az időjárás mérséklődik, a tömeg is enyhül, és lehetőség nyílik a sziget kis utcáin való andalgásra, az épületek szépségének felfedezésére és a táj csodálására. Csupán annyit kell tennünk, hogy utazásunkat nem a júniustól augusztusig tartó időszakra tervezzük.

  1. Mert szeptemberben gyönyörű az idő

Aggódásra semmi ok, senki nem fog fázni Mykonos-on, ha beköszönt a naptári ősz. Sőt, mi több, továbbra is a fürdőruha a megfelelő öltözet ilyentájt errefelé, a víz kellemes (kb.25 fok), a Nap hét ágra süt, a hőmérséklet 20-28 fok között változik a hónap során. Nem elhanyagolható, hogy szeptemberben még az eső is elkerüli a környéket.

  1. Mert pénztárcabarát

Tudvalevő, hogy ha a főszezonon kívül utazunk, jelentős összeget spórolhatunk meg. Érdemes körültekintően nézelődni, hiszen azon felül, hogy ilyenkor már olcsóbbak a szállások, repjegyek, még néhány akcióval, különleges ajánlattal tovább tudjuk faragni a végösszeget. Arról nem is beszélve, hogy az utószezonban a helyszínen is sok leértékelésbe botolhatunk, így szuper dolgokat vásárolhatunk meg sokkal mérsékeltebb áron.

  1. Mert itt semmihez sem fogható atmoszférával találkozhatsz

Ugyan a party-sziget már csendesebb, aki bulizni vágyik, bőven megtalálja rá az opciót. Az előny benne, hogy a szórakozóhelyek, mint az igen híres Paradise és Super Paradise messze nem olyan túlzsúfoltak, mint nyáron. Valódi luxusparadicsom ez, egy olyan élmény, amiben nem mindenhol lehet részünk.

Ha kíváncsi vagy, mit érdemes Mykonos-on megnézned, IDE KATTINTVA elolvashatod!

Kép: Pixabay

Miliosz Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7315040158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása