Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Rocksztár a szamaragolás ellen

2019. december 08. - kalimeraeger

szamar_elijah-m-henderson-.jpg

Kép: Elijah M. Henderson

Korábban már beszámoltunk róla ITT, hogy Santorinin évek óta nagy probléma a szamaragolás kérdése, hiszen a sokszor igencsak túlsúlyos turistákat vivő szamarak és öszvérek komoly fizikai sérüléseket szenvednek a fakultatív program során.

A görög kormány 100 kg-ban határozta meg a szamár- és öszvérháton vihető turisták súlyát, azonban a Mötley Crüe zenésze, Tommy Lee, aki nem mellesleg Athénban született, a szamaragolás betiltásáért írt levelet egy görög parlamenti képviselőnek.

Tommy Lee a Makis Voridis-nek írt levelében hangsúlyozta, hogy bárhová megy is a Mötley Crüe turnézni a világban, ő büszkén hangoztatja görög örökségét, ám nem tud egyetérteni azzal a gyakorlattal, hogy a görögök taxinak használják a szamarakat és az öszvéreket a túlsúlyos turisták és a náluk lévő táskák számára. Beszámolt arról, hogy még mindig kísérti Santorinin tett látogatásának emléke, ahol szemtanúja volt az állatok szenvedésének, így kéri, hogy a görög kormány tiltsa meg a szamarak és az öszvérek ilyen módon történő kihasználását.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr5515343638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása