Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Rangsorolták a különféle nemzetek olívaolajait

2019. november 04. - kalimeraeger

olivaolaj_1.jpg

Kép: Pixabay

Sok ország készít olívaolajat magas minőségben, ezek kerültek górcső alá az olívaolajok minőség-ellenőrzésén.

Görögország tavaly első helyet ért el a megmérettetésen, és szerencsére idén sem lett ez másként: sikerült megvédeni a tavalyi első helyet, és ismét a hellén extra szűz olívaolaj nyerte el a „leg” díjat a világ ilyen típusú olívaolajait rangsoroló versenyen.

A Lakoniából származó, organikus olívabogyókból előállított termék 12.092 olaj közül nyerte el a díjat, összesen 34 ország mérkőzött meg egymással.

Nikos Sakellaropoulos, a díjnyertes terméket gyártó cég társtulajdonosa – nem mellesleg kémikus – elmondta, hogy a gyártást sok kutatás előzte meg, hogy végül a legtökéletesebb verziót érjék el.

Az olívaolajok rangsorolása minden évben megtörténik, a lebonyolítás és értékelés a borokról és alkoholokról író újságírók világszervezetéhez kötődik.

Hogy mi mindenre jó az olívaolaj, IDE KATTINTVA olvashatod.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4815288774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása