Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Anne Hathaway is Görögországban vakációzik

2024. július 29. - kalimeraeger

anne_hathaway.jpg

Kép: marca.com

Az Oscar-díjas színésznőt, Anne Hathaway-t a görögországi Idra szigetén látták, ahol fiaival, a nyolcéves Jonathannal és a négyéves Jackkel, valamint férjével, Adam Shulmannal élvezte a nyaralást.

A 41 éves színésznőt paparazzók fotózták, amint felszállt egy jachtra, amely a Valentino társalapítójának, Giancarlo Giammettinek a tulajdonában van. 

Idra tele van elegáns kúriákkal és történelmi érdekességekkel. Az „Egy lány feketében” és a „Fiú a delfinen” című filmek forgatási helyszíne is volt, valamint a híres énekes, Leonard Cohen fő nyaralóhelye, akinek a városban volt egy háza.

A hírek szerint Hathaway és a család Giammetti jachtjának fedélzetén más égei-tengeri szigetekre is ellátogat.

A színésznőt többek között Oscar-díjjal, a Brit Filmakadémia Filmdíjával, Golden Globe-díjjal és Primetime Emmy-díjjal is kitüntették. Filmjei világszerte több mint 6,8 milliárd dolláros bevételt hoztak, és 2009-ben felkerült a Forbes Celebrity 100-as listájára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8518456493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása