Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Miért özönlenek a hollywoodi sztárok minden nyáron Antiparos-ra?

2023. július 31. - kalimeraeger

antiparos_2_pb_1.jpg

Kép: Pixabay

Mykonos-hoz vagy Santorinihez hasonlítva Antiparos talán nem a Kikládok legcsábítóbb tagja, de így is minden nyáron vonzza a hollywoodi sztárokat és hírességeket.

Antiparos mindössze félórányi hajóútra van "anyaszigetétől", Paros-tól.

Az Antiparos-rajongó hollywoodi sztárok között van például Tom Hanks, aki annyira szereti a szigetet, hogy görög származású feleségével, Rita Wilsonnal együtt nyaralót vásárolt itt. A színész jól ismeri a festői szigetet, és szinte minden nyáron ellátogat ide.

Az elmúlt években a hollywoodi hírességek közül Nia Vardalos, Whoopi Goldberg és Matthew McConaughey is ellátogatott a szigetre. 2021-ben Jeff Bezos, miközben egy luxusjacht fedélzetén járta be az Égei-tengert, Antiparos-on együtt vacsorázott Tom Hanks-szel, Anderson Cooper-rel és a görög miniszterelnökkel, Kyriakos Mitsotakis-szal. A vacsora házigazdája a milliárdos üzletember, Barry Diller és felesége, Diane von Furstenberg divattervező voltak. A tavalyi év folyamán Eva Mendes-t, Ryan Gosling-ot és két lányukat is lencsevégre kapták, ahogy a kozmopolita szigeten sétálnak.

Ám Antiparos nemcsak a hírességek kedvelt üdülőhelye, de tökéletesen ideális a nyugodt és békés nyaraláshoz is. Hogy miért? IDE kattintva elolvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9518183177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása