Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A görög milliárdos család jachtrendelései

2023. május 29. - kalimeraeger

luxusjachtok_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com

Egy görög milliárdos család három hatalmas, 230 láb hosszú Admiral GC-Force 70 típusú szuperjachtot rendelt. Az eladást az IYC és a The Italian Seag Group (TISG) jelentette be.

Magáról az ügyletről csak kevés részletet lehet tudni, és a szóban forgó gazdag görög család kiléte sem ismert.

A szuperjachtok tágas belső és fedélzeti terekkel rendelkeznek, bőséges üvegfelülettel borítják majd, hogy a belső terek sok napfényt kapjanak, és természetesen a formatervezés is elegáns és fényűző lesz.

Bár a három luxushajót megvásárló gazdag görög családról keveset tudni, a szuperjachtok néhány specifikációja nyilvánosan ismert.

Az Admiral GC-Force 70 motoros jachtot a TISG házon belüli tervezőstúdiója, a Centro Stile tervezte. Minden hajó kifinomult dizájnjáról, tágas kültéri területeiről és az üvegelemek lenyűgöző beépítéséről ismert. Ez utóbbi részlet rengeteg napfényt enged be a hajó belső tereibe.

Az Admiral GC-Force 70 jachtok elkészültük után hét luxus vendégkabinnal és tíz legénységi kabinnal lesznek felszerelve. A három új jacht átadási dátuma 2026, 2027 és 2028.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr2018134998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása