Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Egy szuperjacht süllyedt el görög vízen

2022. szeptember 05. - kalimeraeger

007_hajo_gr.jpg

Kép: greekreporter.com

Egy 49 méter hosszú, 007-es névre keresztelt luxushajó szenvedett balesetet Kythnos partjánál péntek éjszaka. Szerencsére senki sem sérült meg.

Az incidens Kolona Bay-nél történt, mely az ország egyik leggyönyörűbb strandjának számít, és igen közkedvelt a jachttal utazók között is.

Szombat reggel a Parti Őrség jelentette, hogy egy hajó majdnem teljesen elmerült, 15 méterre a parttól. A nyomozást megkezdték.

Előzetes értesülések szerint a jacht péntek éjjel futott zátonyra, melynek következtében víz árasztotta el a hajótestet és az süllyedésnek indult. A balesetet követően a Parti Őrség azonnal reagált a vészhívásra, és mind az 5 (külföldi) utast épségben kimenekítette, senkinek nem esett bántódása.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6417924871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása