Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Görög pásztorlány a TikTok új sztárja

2022. február 17. - kalimeraeger

maria_retsa_gr.jpg

Kép: Facebook

Új görög sztárja van a TikTok videómegosztó portálnak, méghozzá egy görög pásztorlány személyében.

A 20 éves Maria Retsa nem mindennapi foglalkozást választott, olyat, mely eddig főként az idősebb görög férfiakhoz volt köthető.

A fiatal görög pásztorlány munkájáról először saját szórakoztatására kezdett el videókat készíteni, majd azért folytatta, mert nagyon kedves kommentekkel jutalmazták követői.

Maria első tapasztalatát abban a szakközépiskolában szerezte, amelybe a közeli Aliveri városában, Eviában járt, ahol mezőgazdaságot tanult. Iskolai tanulmányai során mindennap nagyon korán kellett kelnie, hogy megetesse az állatokat. Hamar beleszeretett a munkájába, és tanulmányai befejezése után úgy döntött, hogy marad és ezzel fog foglalkozni.

A fiatal lány az utóbbi évek azon tendenciájára cáfol rá, miszerint egyre több görög fiatal hagyja el a vidéket, és költözik a városokba, hogy munkát találjon magának. Noha Maria Evia szigetén, Gavala városának egyetlen női pásztora, biztat másokat is arra, hogy találják meg a szépséget és önmagukat vidéken.

Az állattenyésztéssel kapcsolatos tartalomgyártók nagyon népszerűek Görögországban, főleg a városi felhasználók körében, akik nosztalgiával tekintenek a vidéki életre. Ha szeretnétek követni Mariát, ezen a néven találjátok meg: @retsamaria442.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6317591350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása