Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A világ legjobb háziorvosa 2021-ben görög!

2022. február 03. - kalimeraeger

anargyros_d_mariolis.jpeg

Kép: Greek Gateway

A görögök mindig is híresek voltak az orvostudomány területén elért eredményeikről, gondoljunk csak a nagy görög orvosra, Hippokratészre, kinek nevét az orvosi eskü a mai napig viseli.

Most egy újabb szép eredmény látott napvilágot, ugyanis Anargyros D. Mariolis háziorvost a Háziorvosok Világszervezete (WONCA) a "World Family Doctor Award for 2021" (A világ háziorvosa 2021) díjjal tüntette ki. Ez már a második rangos díj, amelyet Mariolis átvesz, hiszen 2019-ben ő nyerte el a "Best Doctor in Europe in 2019" (Európa legjobb orvosa 2019) díjat.

A díjat minden évben holisztikus, emberközpontú, magas színvonalon munkát végző, valamint tájékozott döntéshozó, multidiszciplináris kommunikátori, adminisztrációs képességekkel rendelkező közösségvezető háziorvos kapja.

A díj Mariolis elkötelezettsége előtt tiszteleg, melyet háziorvosi praxisa során folytat Maniban és környékén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4817119220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása