Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tsitsipas is beadta a derekát

2021. november 02. - kalimeraeger

tsitsipas_1.jpg

Korábban hírül adtuk, hogy a görög teniszcsillag kizárólag abban az esetben lesz hajlandó beoltatni magát a koronavírus elleni vakcinával, ha az kötelező lesz.

 

Úgy látszik, elérkezett a pillanat, ugyanis az Australian Open az előzetes hírek szerint kizárólag oltott versenyzőket enged majd a januári tornára. Így Tsitsipas vonakodva, de úgy tűnik, beadatta a vakcinát. Azért csak feltételezés, mert ezt így ő maga nem mondta ki, csupán annyit nyilatkozott, hogy “fair” módon játszik majd. Eddig eleget tett az oltatlanokra vonatkozó szabályoknak, mint pl. a karantén és tesztelés, de úgy tűnik, ez most nem lesz elég.

Amikor augusztusban bejelentette, hogy nem szándékozik élni a vakcina lehetőségével, sok kritikus emelte fel ellene a szavát, és nagy visszhangot keltett a médiában. Még a kormány is elítélte a teniszsztár nyilatkozatát, hiszen Tsitsipas a szigorítások alatt a TV kampány egyik reklámarcának számított.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr2416744242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása