Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tsitsipas csak akkor oltat, ha kötelező lesz

2021. augusztus 21. - kalimeraeger

tsitsipas_rg_gr_1.jpg

Stefanos Tsitsipas, a világ egyik legjobb teniszezője a múlt héten kijelentette: csak akkor szeretné felvenni a COVID-19 elleni vakcinát, ha azt a teniszezők számára kötelezővé teszik.

A 23 éves kiváló sportoló nagyon meglepte ezzel a tenisz- és sportvilágot. Adonis Georgiadis görög beruházási és fejlesztési miniszter szomorúságát fejezte ki emiatt, hiszen Stefanos Tsitsipas példakép, ezért tartani lehet attól, hogy sokan követik majd a példáját.

Tsitsipas esete nem egyedülálló a teniszvilágban, ugyanis néhány hónapja a világ legjobb teniszezője, Novak Djokovic is kikerülte az oltással kapcsolatos, felé intézett kérdéseket, míg Rafael Nadal és Roger Federer az oltások élharcosai.

Tsitsipas elmondta: nem tartozik az oltástagadók közé, ám amíg nem muszáj, nem kívánja felvenni az oltást, de mindent megtesz annak érdekében, hogy igyekezzen elkerülni a megbetegedést.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr316664454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása