Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Katari sejk jachtja kötött ki Skiathos szigeténél

2021. június 24. - kalimeraeger

katari_jacht_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com

A görög szigetek tényleg mindenki számára csábító nyaralási célpontok.

Az Al Mirqab nevű luxusjárművet szombaton Skiathos kikötőjében kapták lencsevégre. Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani Katar ex miniszterelnöke, 2007-2013 között töltötte be ezt a pozíciót. Jachtja a világ valaha volt 20 legnagyobb ilyen hajójának egyike a maga 133 méteres hosszúságával.

A tengerjárót a sziget egyik fő települése, Koukounaries közelében, Maratha Beach-nél fotózták le. A jacht nemcsak mérete és kinézete, de a rajta található berendezése és felszereltsége miatt is lélegzetelállító. Két úszómedence, egy helikopter-felszállóhely, tizenkét lakosztály, egy konditerem, egy jakuzzi és egy moziterem is az utasok rendelkezésére áll.

A hajó a világ hatodik legnagyobb jachtja és egyben a harmadik legdrágább, amelyet valaha ebben a kategóriában építettek. Méretéből kifolyólag nem is tudott a sziget fővárosánál lehorgonyozni, a hatóságok Maratha Beach-et javasolták a görög kapitánynak kikötés céljából.

A sejk családjával és barátaival látogatott el a görög szigetre, ahogy azt rendszeresen tette az elmúlt 5 év folyamán. Mivel a hajó igen közel kötött ki az emblematikus luxushotelhez, a Skiathos Palace-hoz, a társaság valószínűleg ott szállt meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr5616603816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása