Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Újabb sztárok özönlik el Görögországot

2021. június 16. - kalimeraeger

kamera_pb_1.jpg

Kép: Pixabay

Korábban már beharangoztuk nektek, hogy 2021 a filmkészítés éve lesz Görögországban, hiszen több világhírű produkció is Hellászt választotta forgatási helyszínéül.

Ezúttal arról érkezett hír, hogy Antonio Banderas és Kate Bosworth kezdi meg a munkát Thessalonikiben. A helyi szakemberek remélik, hogy mindez egy új korszak beköszöntét jelenti, és egyre több világhírű kasszasiker készül majd itt.

antonio_banderas_p.jpg

Kép: Pinterest

Az Audiovizuális Média és Kommunikáció Nemzeti Központjának elnöke, Panos Kouanis elmondta, hogy az elkövetkezendő napokban a város több utcája is lezárásra kerül a filmes munkálatok miatt. A stáb nagyjából egy hónapot tölt majd az országban.

Görögország számára természetesen ebben az esetben is jó hír, hogy a nemzetközi származásúak mellett a helyi szakemberek munkáját is igénybe veszik a produkciók készítésénél. 

Itt írtunk róla, hogy idén melyik világsztár filmje készül még Hellászban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr5116595194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása