Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A vízilabda görög királynői

2021. május 05. - kalimeraeger

olimpiakos_vizilabda_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com

Az Olympiakos lett az Európa-bajnok.

Az ellenfelük pedig nem más volt, mint a rendkívül jól játszó Dunaújváros csapata, akik egyáltalán nem könnyítették meg a hellének dolgát.

A meccs során a két nemzet váltakozva vezetett, míg végül a görögöknek sikerült felülkerekedni a brilliánsan jól védekező magyarokon. A végjátékban mindössze 1 gól volt a különbség.

„El sem tudom mondani, mennyire büszke vagyok ezekre a lányokra” – mondta az Olympiakos csapat edzője, Haris Pavlidis a roppant izgalmas játék után.

„A szezon elején még álmodni sem mertük volna, hogy végig tudunk menni ezen az úton. Úgy, mint tegnap, ma is magunkhoz képest kicsit alulteljesítettünk, ennél sokkal jobban is játszhattunk volna. Végső soron a védekezéssel nyertük meg a bajnokságot. A lányok mániákusan védtek az utolsó pillanatokban, ez volt mindennek a kulcsa” – folytatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr916523334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása