Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Új erőpróba a láthatáron!

2021. február 09. - kalimeraeger

mitsotakis_hegymaszas_gr.jpg

Kép: Greekreporter

Korábban bemutattuk nektek az atléta Marios Giannakou és Eleftheria Tosiou barátságát.

A hosszútávfutó fiatalember tavaly Eleftheriát a hátához erősítve hódította meg a legmagasabb görög csúcsot, teljesítve ezzel a lány álmát.

Most pedig úgy tűnik, új kalandba vágnak bele együtt, melyről a napokban a miniszterelnöknél tett látogatásukkor meséltek: irány az ejtőernyőzés!

A páros egy bekeretezett képet nyújtott át Kyriakos Mitsotakis-nak, melyet mindenki aláírt, aki a hegymászó küldetésben részt vett. A miniszterelnök elmondta, hogy az ő tervei között is szerepel az Olimposz megmászása, reméli, erre valamikor sor is kerül. Emellett hangsúlyozta, mennyire inspiráló a barátok története nemcsak neki, de az egész ország számára: “Amikor nehéz időkön mész keresztül, akkor erőt merítesz az olyan példákból, amilyen a tiétek… és ekkor még inkább törekszel a saját céljaid megvalósítására” – mondta.

Ezután Mitsotakis megkérdezte a fiatalokat, hogy mi a következő közös kalandjuk. A páros elmesélte, hogy az ejtőernyőzés van napirenden, mely a mozgáskorlátozott Eleftheria egy másik régen dédelgetett álma. A lány egyébként idén szerzi meg biológus diplomáját, és tanulmányait mesterszakon szeretné folytatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6516421624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása