Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az eltévedt kalikandzarosz – online kiállítás

2020. december 28. - kalimeraeger

Az Egri Görög Önkormányzat háza táján hosszú évek óta szokás, hogy meghirdetjük decemberi rajzpályázatunkat. Idén is fontosnak tartottuk, hogy folytassuk ezt a szép hagyományt, így a hónap elején sor került a "Görögország - Ahogy én látom" pályázatsorozat 14. részének meghirdetésére, melynek színtere ezúttal - a fennálló vírushelyzetre tekintettel - az online tér lett.

Heves megye óvodásait és általános iskolás diákjait kértük meg, ha van kedvük, rajzolják le nekünk Az eltévedt kalikandzarosz című görög mese valamely (vagy több) részét. A mesét IDE KATTINTVA olvashatjátok el.

Több, mint 70 gyönyörű munka érkezett, melyet szeretnénk most Nektek is megmutatni. Online kiállításunk a képre kattintva nyitható meg.

kovecses_sara.jpg

2020-ban a vírushelyzet mindannyiunkat újabbnál újabb kihívások elé állított, így külön köszönjük, hogy a nehézségek ellenére is ennyien rajzoltatok nekünk! Külön köszönjük azoknak a szülőknek, pedagógusoknak, akik már nem először segítenek a gyermekeik/diákjaik rajzainak elkészíttetésében, hozzánk való eljuttatásában, s ezáltal a görög kultúra terjesztésében.

S most térjünk rá az Alkotókat érdeklő legfontosabb kérdésre, az eredményhirdetésre!

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy a különleges kihívások okozta helyzet miatt az Egri Görög Önkormányzat úgy döntött, hogy idén minden alkotót díjaz, a részletekről pedig e-mailben értesíti a kis Művészeket.

Köszönjük a munkátokat! Most pedig, irány a kiállítás! :)

A főképen Kövecses Sára gyönyörű munkáját láthatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7216361730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása