Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Újabb híres produkció Görögországban

2020. november 13. - kalimeraeger

idol_gr.jpg

Kép: Greekreporter

Ahogy arról már beszámoltunk nektek ITT és ITT, mostanában több produkció is Görögországot választotta forgatási helyszínéül. Az eddigi sor pedig tovább bővült.

Ezúttal az Idol franchise Deutschland sucht den Superstar (Németország szupersztárt keres – a szerk.) című műsorának felvételeire lehettek figyelmesek októberben azok, akik Mykonos ikonikus Kis Velencéjénél sétálgattak.

A tehetségkutató versenyzői ugyanis ilyen mesés háttér előtt táncoltak és énekeltek. A showműsornak ez a 18. évada, Németországban több millióan követik az adásokat.

A résztvevőket, a stábot és a zsűrit megérkezésük előtt tesztelték koronavírusra, illetve a forgatás alatt minden egyes nap megismételték a tesztet. A stábtagok ezen felül egész nap maszkban dolgoztak.

A forgatás a sziget több részén zajlott, egészen október végéig.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7216284774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása