Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Arachovában lassan teltház lesz

2020. november 08. - kalimeraeger

arachova_1.jpg

A festői városkába, melyről itt írtunk nektek, igen sok foglalás érkezett az elmúlt időszakban, hiszen ez Görögország egyik legnépszerűbb téli úti célja.

A még a megszokottnál is nagyobb forgalom annak tudható be, hogy sok görög állampolgár, akik általában külföldön töltik az ünnepeket, most belföldi kiruccanást tervez, sőt vannak, akik házat vásárolnak itt a koronavírus által teremtett körülmények miatt.

Arachova (Αράχοβα) a Parnassos-hegyen helyezkedik el, gyakran utalnak rá úgy,mint a “tél Mykonos-a", csodás környezete és élénk éjszakai élete miatt. Athénhoz való közelsége miatt sok külföldi is ellátogat ide évről-évre. Külön vonzó, hogy rövid kirándulással elérhető innen Delphi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9216278346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása