Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az Airbnb ismét a kalandorok kedvére tesz

2019. október 26. - kalimeraeger

barlanglakas.jpg

Kép: Greekreporter

Nem mindennapi szállás várja az izgalmakat keresőket.

Ahogy már korábban is írtuk nektek, Görögországban is bőven van opció a nem szokványos szálláshelyek bérlésére, IDE KATTINTVA és IDE KATTINTVA mutattunk is már nektek néhányat. Most azonban egy, még az eddigieknél is különlegesebb ideiglenes otthon nyitja meg kapuit a turisták előtt.

Méghozzá krétai barlangszobák, melyek a 18. századtól egészen a 20. század közepéig szolgáltak a Hansen betegségben (leprában) szenvedők elszállásolására. Több, mint egy évtizeddel ezelőtt Manolis Giannadakis vásárolt meg ötöt ezekből az üresen álló, elhagyatott barlangokból Hrysopigi faluban. A vásárlást felújítás követte, a szobák minden kényelmet biztosító berendezést kaptak – persze itt még mindig inkább az izgalmakra vágyó csoportot megcélozva. A tulajdonos tervei szerint egy kültéri kávézóval és kinti jakuzzival is gazdagodik a közeljövőben a létesítmény.

Manolis a következő turistaszezon beköszönte előtt szeretne végezni az átalakításokkal, hogy pár hónap múlva egy teljesen rendhagyó élményben legyen része azoknak, akik kicsit jobban meg szeretnék ismerni a falu és a környék történelmét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3715265652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása