Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Újabb görög termék a világ élvonalában

2019. május 17. - kalimeraeger

theoni_viz.jpg

Kép: www.theoni-water.gr

2019-ben Párizs adott otthont annak a nemzetközi versenynek, melyen a különféle országokból nevezett szénsavas és szénsavmentes vizek mérkőztek meg egymással.

A francia AVPA idén már harmadik alkalommal rendezte meg a megmérettetést, ahol a 20 országból nevezett hetvenféle vizet 3 szénsavas és 3 szénsavmentes kategóriában vizsgálták. A kategóriákat a vizek ásványi anyag tartalma alapján alakították ki: light, kiegyensúlyozott és karakteres csoportokra osztva a vizeket.

A görög vizek a szénsavmentes kategóriában brillíroztak a különféle élelmiszeripari szakértők és gourmet-ék részvételével zajló "vaktesztelésen".

A versenyen végül 3 görög aranyérem született: a Theoni márka nyerte a legjobb kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalmú szénsavmentes kategória aranyát, az Athos Clear és a Zeus of Olympus pedig a karakteres ásványi anyag tartalmú szénsavmentes kategória első helyén osztoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3714832700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása