Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Álommeló egy görög szigeten

2018. augusztus 11. - kalimeraeger

Emlékeztek még Berecz Ildire, aki elindult Krétára megvalósítani az álmait? (IDE KATTINTVA elolvashatod a vele készült beszélgetést).

MOST TE IS MEGTEHETED! :)

macskahirdetes_1.jpg

Imádod Görögországot és szereted a macskákat? Akkor a God's Little People Cat Rescue nevű szervezet pont számodra írta ki fantasztikus álláshirdetését!

A feladat a hirdetés szerint a menhelyen élő 55 cica gondozása napi 4 órában, ezért fizetés és lakhatás jár egy, az Égei-tengerre néző házban, melynek költségeit a munkáltató állja. Az állás 2018. október 1-től tölthető be, a próbaidő egy hónap, melynek során az ingyenes lakhatás biztosított, 2018. november 1-jétől azonban már fizetés is jár a munkáért (ez nincs meghatározva, de a hirdetés utal a részmunkaidő tényére és a görög átlagfizetésekre).

macskahirdetes_2.jpg

Olyan jelentkezőt várnak, aki átlagon felül szereti a cicákat, valamint rendelkezik jogosítvánnyal, mert előfordulhat, hogy valamelyiket orvoshoz kell vinni (görög nyelvtudás nem feltétel), sőt a hirdetés kiemeli, hogy az idősebb generáció jelentkezését is szívesen fogadják.

A munkahely Syros sziget télen nyugodtabb, nyáron forgalmasabb részén fekszik, a jelentkezőre hosszú távon számítanak, de a 6 hónapos időtartam minimumkövetelmény.

macskahirdetes_3.jpg

Ugye milyen jól hangzik? Gondoljátok el, napi 4 óra mellett az egész sziget bebarangolható!

Fényképes jelentkezést ide küldhettek augusztus végéig: joanbowell@yahoo.com

A Facebook hirdetést IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8914175041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása