Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Syros szigetét választották az egyedül utazók legjobb úti céljának

2024. március 28. - kalimeraeger

syros_u.jpg

Kép: Syros - Unsplash

A görög Syros szigetén található Ermoupolis városa Európa legbarátságosabb városa az egyedül utazók számára.

A népszerű turisztikai weboldal, a booking.com szerint - amely évente több millió értékelést használ fel az úti célok rangsorolásához - Ermoupolis minden más európai várost megelőz olyan szempontok tekintetében, mint a sétára alkalmas települések és a csoportos szálláshelyek, ahol egy egyedül utazó új barátokat szerezhet, és részt vehet a helyi közösség rendezvényein.

Ermoupolis Syros festői fővárosa és a Kikládok szigetcsoport csodás települése. Ezt a szigetet a Kikládok rejtett gyöngyszemének is nevezhetnénk. Híres lenyűgöző neoklasszikus építészetéről és barátságos légköréről. Ermoupolis nagyszerű márványépületei közül sok az 1800-as évek közepéről származik, egy virágzó korszakból, amikor a város jelentős kikötőként és kereskedelmi központként működött.

A görögországi Ermoupolis mellett további három európai úti cél került a booking.com listájának élére, amely az ideális helyek között szerepel, ha valaki egyedül utazik. Ezek pedig a portugáliai Viana do Castelo, a svájci alpokban fekvő Grindelwald és a dél-franciaországi Provence régióban található Uzès.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7118365147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása